Werkplaats

Ook na aankoop of het afsluiten van een leasecontract ben je aan het goede adres bij JAMES Autoservice De Groot. In onze werkplaats kun je terecht voor het onderhoud van jouw auto en voor reparaties aan jouw auto. Geen zorgen, ook tijdens onderhoud en reparatie aan jouw auto regelen wij dat je mobiel blijft.

Groot en klein onderhoud aan jouw auto

Onderhoud zorgt voor het beste behoud van jouw auto. Wij raden je daarom aan periodiek jouw auto een onderhoudsbeurt te gunnen. We starten iedere onderhoudsbeurt met een diagnose. Bij een kleine onderhoudsbeurt aan je auto controleren onze monteurs op aantal essentiële punten zoals de bandenspanning, lampen, ruitenwissers en vloeistoffen. Een grote onderhoudsbeurt bestaat uit het checken van ruim 80(!) punten.

De controlepunten voor zowel de kleine als grote beurt worden voorgeschreven door de autofabrikant, dus we controleren altijd op punten die relevant zijn voor jouw auto. Het bijvullen van vloeistoffen is inbegrepen bij onze onderhoudsbeurten. Voor het eventueel vervangen van onderdelen brengen wij  je altijd vooraf op de hoogte.

Auto reparatie

Reparatie aan jouw auto nodig? Graag controleren we eerst jouw auto en geven we een offerte af, voordat we de reparatie gaan oplossen. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Als we tijdens de werkzaamheden meerwerk tegen komen, bellen we je altijd eerst voor we ermee aan de slag gaan. 

Apk

De Algemeen Periodieke Keuring ofwel apk is de wettelijke verplichte keuring van je auto. Deze keuring is ingesteld ter bescherming van het milieu en de bevordering van de verkeersveiligheid in Europa. Afhankelijk van de toelatingsdatum en het brandstoftype moet jouw auto vanaf het derde of vierde levensjaar een apk ondergaan. Je auto wordt gekeurd door onze monteurs op een aantal verplichte punten, o.a. remmen en verlichting. De apk is een momentopname en slechts een controle, zonder jouw toestemming voeren we dan ook geen onderhoudswerkzaamheden uit. Als jouw auto door de apk gekomen is, geeft dit echter geen garantie op een jaar zonder onderhoud.

Haal- en brengservice & vervangend vervoer

Mocht je niet in de gelegenheid zijn jouw auto te brengen naar onze werkplaats, dan is dat geen probleem. Wij halen graag jouw auto op de gewenste locatie op en brengen deze naderhand weer terug. Vanzelfsprekend regelen wij ook vervangend vervoer.

Airco reparatie & -service

Niets is fijner dan op een warme dag je auto in te stappen en de airco in de auto aan te zetten. Bij JAMES Autoservice De Groot ben je op de goede plek voor service en reparatie aan jouw autoairco. Het bijvullen van de airco is bijvoorbeeld zo geregeld.

Ruitreparatie & -vervanging

Goed zicht is belangrijk. Een sterretje of scheur in je autoruit is soms helaas onvermijdelijk. Ook voor ruitreparatie of –vervanging kun je bij ons terecht. Vaak kunnen wij je al binnen een aantal dagen voorzien van een gerepareerde of nieuwe ruit voor jouw auto. 

Autobanden: bandenwissel & -opslag

Jouw autobanden zijn in goede handen bij JAMES Autoservice De Groot. Wij hebben de beschikking over diverse nieuwe en gebruikte zomer- en winterbanden. Onze monteurs wisselen graag jouw autobanden en indien gewenst kun je gebruik maken van onze bandenopslag.

Autosleutel kwijt? Extra autosleutel nodig?

Wij hebben een apparaat waarmee sleutels zogenaamd ingeleerd worden. Een nieuwe autosleutel is snel geregeld! Naar de dealer gaan, is dus niet meer nodig. Met dit apparaat is het inleren van een trekhaak ook mogelijk.