Corona update

De dienstverlening van James Autoservice De Groot gaat in aangepaste vorm door, voor jouw en onze gezondheid. We volgen hierin de actuele richtlijnen en maatregelen van de Rijksoverheid en de adviezen van het RIVM. Ook voor de thuisblijvers bieden we verschillende mogelijkheden om je toch van dienst te zijn.

Videobellen

Heb je een vraag over een storing in je auto? Dan kun je ons altijd bellen. Ook kan het handig zijn als wij even met je meekijken. Daarvoor biedt videobellen uitkomst. Bel Hendrik via bijvoorbeeld Whatsapp (video)bellen of Facetime. Hij staat je, indien noodzakelijk met een monteur, graag te woord om je problemen op te lossen.

Digitaal een bezichtiging inplannen voor een auto? Ook dat kan bij ons via Whatsapp videobellen of Facetime.

Videobel met Hendrik via 06 – 53 29 64 86.

Proefrit aan huis

Als je thuis blijft, zijn we je ook graag van dienst met een proefrit. Via deze weg introduceren we onze nieuwe dienst: Proefrit aan huis. We komen bij je thuis met de auto waarin je graag een proefrit wilt maken.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden via 0546 – 63 35 00.

Werkplaats- en showroombezoek uitsluitend op afspraak

Om jullie zo veilig mogelijk van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak. Zo weten we zeker dat we de 1,5 meter afstand het beste waarborgen.

Heb je een afspraak staan en heb je klachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts)? Dan verzoeken wij je uit zorg voor onze medewerkers en anderen niet te komen. Je kunt een nieuwe afspraak maken op het moment dat je klachtenvrij bent. Heb je een afspraak die niet kan wachten en ervaar je klachten, neem dan contact met ons op.

Gratis haal- en brengservice

Zoals je al van ons gewend bent, kun je vanzelfsprekend in deze tijd gebruik maken van onze haal- en brengservice. Geef dit wel vooraf aan bij het maken van een afspraak.

Datum update: 24 maart 2020