Lease

Van zakelijke rijder tot particulier; wij voorzien in zakelijke lease en private lease.

Lease rijden iets voor jou?

Alle rijders kunnen wij voorzien in lease-behoeften, van particulieren (zogenaamde private lease) en zakelijke lease opties.

Ook kun je bij ons terecht voor het onderhoud aan leaseauto's, als leaserijder en als wagenparkbeheerder. Lees hierover meer op onze lease-onderhoud pagina.

Private lease

Houd je niet van onverwachte kosten? Dan is mogelijk lease iets voor jou! 
Je betaalt een vast maandbedrag voor de auto, -verzekering, de wegenbelasting en het onderhoud aan de auto. Ook behoren de meeste reparaties binnen dit maandbedrag. Het enige wat je daarbij nog moet betalen, zijn de brandstofkosten en eventuele verkeersovertredingen.

Zakelijke lease

Interesse in zakelijk een personen- of bedrijfsauto leasen? Dit kan bij ons! Wij kunnen jou als ondernemer zowel operational als financial lease aanbieden.

Mochten we in het huidige aanbod jouw gewenste auto niet vinden dan gaan wij uiteraard op zoek voor je.

Financial lease

Financial lease is een zakelijke financiering waarmee jouw onderneming een auto aanschaft. Kortom, je kiest een auto en wij betalen namens jou de aanschafprijs. De btw betaal je zelf, dit kun je terugvorderen bij de Belastingdienst.

Kies je voor financial lease dan kies je voor een duidelijke, transparante kredietvorm. Je kiest uit een looptijd van 12 tot maximaal 60 maanden, afhankelijk van de leeftijd van de auto en jouw wensen. Vooraf maken we afspraken over een eventuele aanbetaling of slottermijn waardoor de uiteindelijke maandlasten lager uitvallen. Zo betaal je maandelijks hetzelfde bedrag en weet je precies waar je aan toe bent.

Financial lease is fiscaal aantrekkelijk
Financial lease is ook fiscaal een aantrekkelijke financiering.

Je wordt direct eigenaar van de nieuwe auto, waardoor het een investering wordt dat niet drukt op de liquiditeit. Je kunt namelijk de auto op de balans activeren. Ben je een startende ondernemer? Geen probleem. Ook dan kunnen wij voor je kijken wat de mogelijkheden zijn.

De voordelen van Financial Lease:

  • 100% financiering
  • Je wordt eigenaar van de auto
  • Nieuwe en gebruikte auto’s
  • Alle merken en modellen
  • Lage investering en behoud van liquiditeit
  • Renteaftrek en investeringsaftrek levert je een fiscaal voordeel op
  • Je betaalt een vast bedrag per maand aan rente en aflossing
  • Lager maandbedrag mogelijk dankzij slottermijn of aanbetaling mogelijk

 

Weten wat jouw leasemogelijkheden zijn?

Heb je vragen over welke leasevorm bij jou past? Bel, app of mail dan Hendrik de Groot / 06-53296486 / h.degroot@jamesdegroot.nl.