Klanten vertellen

A van den Berg over JAMES De Groot

9 Fantastisch

Uitstekend. Klantvriendelijk Prima service, Betrouwbaar Voorkomend Netjes Vakbekwaam en professionele handelswijze. No nonse garage met oog voor de klant. Ben uiterst kontent met de transparante en duidelijke communicatie en wijze van behulpzaamheid door allen bij James Autoservice de Groot

Reparatie op 17 november 2020

Elmar Brinkhuis over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Auto opgehaald en gebracht inclusief gratis Leenauto. Goede service en uitstekende communicatie! Ga zo door! De volgende keer breng ik de auto zeker weer!

Onderhoudsbeurt op 28 oktober 2020

Danielle Schuttevaar over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Zeer goede service, auto wordt opgehaald bij huis, leenauto wordt er neergezet en later wordt onze auto netjes weer bij huis neergezet. Afspraken worden super nagekomen. DIKKE 10

Onderhoudsbeurt op 20 oktober 2020

Linda Hofsteenge over JAMES De Groot

8 Goed

Afspraak gemaakt bij De Groot en kon op korte termijn terecht. Helaas werd mijn auto afgekeurd en kon ik een week later al terecht voor de reparaties. Vriendelijk ontvangst met een leenauto die voor me klaar stond. Dezelfde dag was mijn auto weer klaar, de kapotte onderdelen gezien en uitleg erover gehad. Fijn! Nu weer lekker toeren in mijn eigen bakkie!

APK op 6 oktober 2020

G. Prinsen over JAMES De Groot

9 Fantastisch

staan direct voor ons klaar als er wat met auto is, zeer spoedig hersteld. kon zelfde dag en ook nieuwe banden ondergezet, wat deze maand toch ook moest gebeuren

Reparatie op 24 september 2020

Arjan Schuttert over JAMES De Groot

8 Goed

Hendrik de Groot heeft voor ons een Volkswagen Touran geïmporteerd uit Duitsland. Ondanks de corona maatregelen heeft hij dit vlot verzorgd. Auto stond eerder dan gepland voor ons klaar, we zijn continue op de hoogte gehouden over de stand van zaken. De auto is geheel naar onze wens aangepast en stond spic en span voor ons klaar. En dit alles voor een correcte prijs. Het enige wat voor verbetering vatbaar is, is de koffie. Verder een aanrader.

Overig op 28 mei 2020

Marit Blokzijl over JAMES De Groot

9,7 Fantastisch

Het voelt Een beetje gek dat ik bijna overal en 10 op geef maar ik heb er gewoon echt NIETS op aan te merken haha... Het was sneller dan de geschatte tijd, goedkoper dan de geschatte prijs Ze zetten de kant graag hoger dan zichzelf... (Of was dat nou het verkeerde knopje...

Overig op 13 mei 2020

Alfons Oosthof over JAMES De Groot

8 Goed

Medewerkers zijn altijd vriendelijk en beantwoorden alle vragen. Daarnaast wordt er ook mee gedacht als er reparaties dienen te worden uitgevoerd. Het gaat uiteindelijk om de beste oplossing,en dit is niet altijd de duurste.

Onderhoudsbeurt op 1 april 2020

Frank van Leusen over JAMES De Groot

9 Fantastisch

Afgelopen zaterdag de Kia Picanto naar Hendrik de Groot gebracht voor een APK en kleine beurt. Keurig netjes een Leenauto meegekregen. Maandag de APK + kleine beurt uitgevoerd. Er moesten een paar kleine dingen vervangen worden. Dit werd keurig netjes telefonisch door de monteur doorgegeven. Vervolgens de auto netjes thuis weer afgeleverd door Hendrik. Top service!

APK op 30 maart 2020

Harmelink over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Jong en energiek bedrijf -laagdrempelig- gastvrij en super in overleg - top service - ophaaldienst !!

Onderhoudsbeurt op 17 maart 2020

Stefan over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Ik heb niks te klagen. Mijn auto is nagekeken en gerepareerd. De communicatie was ook uitstekend en ik werd netjes thuis afgezet toen ik de auto had gebracht.

Reparatie op 11 maart 2020

Ank Sauer over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Vanmorgen een auto gekocht in samenwerking met Hendrik. Fijne service. Net contact en netjes afgewikkeld. Ik ben zeer tevreden en kom er volgend jaar weer voor mijn APK en kleine beurt. Uiteraard de jongens in de werkplaats ook bedankt voor het gereed maken van mijn (nieuwe) auto.

Overig op 11 maart 2020

Bart over JAMES De Groot

8 Goed

Fijn personeel, die netjes en vlot werken. Geen onnodige reparaties en goed advies. De auto komt er altijd beter weg en de factuur is duidelijk.

APK op 10 maart 2020

Stofregen over JAMES De Groot

8 Goed

Super service, auto werd netjes opgehaald en thuis gebracht. Er is groot onderhoud gepleegd aan de corsa waaronder distributie kettingset vervangen waterpomp, klepdekselpakking en nog veel meer. De auto is weer als nieuw en rijd als een zonnetje.

Onderhoudsbeurt op 3 maart 2020

Martijn over JAMES De Groot

9 Fantastisch

Goed geïnformeerd. En erg tevreden met het eind resultaat. En goede communicatie over de prijs.

Onderhoudsbeurt op 28 februari 2020

Stephanie over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Vandaag onderhoud en APK gehad.. Auto was snel klaar, overleggen eerst duidelijk over de eventueel gedane reparaties en de kosten. Monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Telefonisch contact voor afspraak verliep goed, vriendelijk aan de telefoon. Bij eerdere onderhoudsbeurten em problemen worden de reparaties kwalitatief goed uitgevoerd, nadien geen klachten aan de auto meer gehad. Ook altijd eerst overleg bij grote onkosten. Zeer goede en vertrouwde garage.

APK op 20 februari 2020

I. Bekmann over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Bij James autoservice wordt je snel en goed geholpen. Bert staat voor je klaar met eerlijk advies bij het kopen van een auto en helpt je ook graag zoeken naar de gewenste auto. Bij APK of reparaties wordt je auto netjes opgehaald en weer teruggebracht en kun je een leenauto krijgen, erg fijn. Bij grote reparaties wordt telefonisch overlegd zodat je niet voor verassingen komt te staan. Kortom, ik ben heel tevreden over de service die men bij James autoservice verleend, een betrouwbare zaak!

APK op 19 februari 2020

Lotte over JAMES De Groot

7 Goed

James de Groot een goede garage. het personeel weet goed wat die doet en overleggen eerst voordat er wat vervangen wordt.. 1 belletje naar jullie en je staat er om de auto op te halen of je kan er wel mee langs komen.. heel handig voor een vrouw die weinig verstand van auto's heeft..

Onderhoudsbeurt op 19 februari 2020