Klanten vertellen

Arjan Schuttert over JAMES De Groot

8 Goed

Hendrik de Groot heeft voor ons een Volkswagen Touran geïmporteerd uit Duitsland. Ondanks de corona maatregelen heeft hij dit vlot verzorgd. Auto stond eerder dan gepland voor ons klaar, we zijn continue op de hoogte gehouden over de stand van zaken. De auto is geheel naar onze wens aangepast en stond spic en span voor ons klaar. En dit alles voor een correcte prijs. Het enige wat voor verbetering vatbaar is, is de koffie. Verder een aanrader.

Overig op 28 mei 2020

Marit Blokzijl over JAMES De Groot

9,7 Fantastisch

Het voelt Een beetje gek dat ik bijna overal en 10 op geef maar ik heb er gewoon echt NIETS op aan te merken haha... Het was sneller dan de geschatte tijd, goedkoper dan de geschatte prijs Ze zetten de kant graag hoger dan zichzelf... (Of was dat nou het verkeerde knopje...

Overig op 13 mei 2020

Alfons Oosthof over JAMES De Groot

8 Goed

Medewerkers zijn altijd vriendelijk en beantwoorden alle vragen. Daarnaast wordt er ook mee gedacht als er reparaties dienen te worden uitgevoerd. Het gaat uiteindelijk om de beste oplossing,en dit is niet altijd de duurste.

Onderhoudsbeurt op 1 april 2020

Frank van Leusen over JAMES De Groot

9 Fantastisch

Afgelopen zaterdag de Kia Picanto naar Hendrik de Groot gebracht voor een APK en kleine beurt. Keurig netjes een Leenauto meegekregen. Maandag de APK + kleine beurt uitgevoerd. Er moesten een paar kleine dingen vervangen worden. Dit werd keurig netjes telefonisch door de monteur doorgegeven. Vervolgens de auto netjes thuis weer afgeleverd door Hendrik. Top service!

APK op 30 maart 2020

Harmelink over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Jong en energiek bedrijf -laagdrempelig- gastvrij en super in overleg - top service - ophaaldienst !!

Onderhoudsbeurt op 17 maart 2020

Stefan over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Ik heb niks te klagen. Mijn auto is nagekeken en gerepareerd. De communicatie was ook uitstekend en ik werd netjes thuis afgezet toen ik de auto had gebracht.

Reparatie op 11 maart 2020

Ank Sauer over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Vanmorgen een auto gekocht in samenwerking met Hendrik. Fijne service. Net contact en netjes afgewikkeld. Ik ben zeer tevreden en kom er volgend jaar weer voor mijn APK en kleine beurt. Uiteraard de jongens in de werkplaats ook bedankt voor het gereed maken van mijn (nieuwe) auto.

Overig op 11 maart 2020

Bart over JAMES De Groot

8 Goed

Fijn personeel, die netjes en vlot werken. Geen onnodige reparaties en goed advies. De auto komt er altijd beter weg en de factuur is duidelijk.

APK op 10 maart 2020

Stofregen over JAMES De Groot

8 Goed

Super service, auto werd netjes opgehaald en thuis gebracht. Er is groot onderhoud gepleegd aan de corsa waaronder distributie kettingset vervangen waterpomp, klepdekselpakking en nog veel meer. De auto is weer als nieuw en rijd als een zonnetje.

Onderhoudsbeurt op 3 maart 2020

Martijn over JAMES De Groot

9 Fantastisch

Goed geïnformeerd. En erg tevreden met het eind resultaat. En goede communicatie over de prijs.

Onderhoudsbeurt op 28 februari 2020

Stephanie over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Vandaag onderhoud en APK gehad.. Auto was snel klaar, overleggen eerst duidelijk over de eventueel gedane reparaties en de kosten. Monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Telefonisch contact voor afspraak verliep goed, vriendelijk aan de telefoon. Bij eerdere onderhoudsbeurten em problemen worden de reparaties kwalitatief goed uitgevoerd, nadien geen klachten aan de auto meer gehad. Ook altijd eerst overleg bij grote onkosten. Zeer goede en vertrouwde garage.

APK op 20 februari 2020

I. Bekmann over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Bij James autoservice wordt je snel en goed geholpen. Bert staat voor je klaar met eerlijk advies bij het kopen van een auto en helpt je ook graag zoeken naar de gewenste auto. Bij APK of reparaties wordt je auto netjes opgehaald en weer teruggebracht en kun je een leenauto krijgen, erg fijn. Bij grote reparaties wordt telefonisch overlegd zodat je niet voor verassingen komt te staan. Kortom, ik ben heel tevreden over de service die men bij James autoservice verleend, een betrouwbare zaak!

APK op 19 februari 2020

Lotte over JAMES De Groot

7 Goed

James de Groot een goede garage. het personeel weet goed wat die doet en overleggen eerst voordat er wat vervangen wordt.. 1 belletje naar jullie en je staat er om de auto op te halen of je kan er wel mee langs komen.. heel handig voor een vrouw die weinig verstand van auto's heeft..

Onderhoudsbeurt op 19 februari 2020

F.J.Kleis over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Auto wordt opgehaald en weer thuis gebracht. Een kleine beurt was nodig plus Apk keuring. Ben nog niet bij de garage in Geesteren geweest omdat nog niet nodig is geweest. Er bleek dat de banden niet meer aan de eisen konden verdoen en daarom heeft men contact opgenomen en overlegt wat de beste banden zouden zijn of zomerbanden of eventueel ook 4 seizoenbanden. De auto rijdt weer prima.

Onderhoudsbeurt op 18 februari 2020

Ed van Haren over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Morgens wordt de auto om 7:45 uur aan huis opgehaald, middags om 17:15 uur weer afgeleverd. Om 9:00 uur even telefonisch contact vanuit de garage over extra kosten i.v.m. koelvloeistof lekkage. De auto kan weer 30.000 km verder. Prima geregeld, geen verassingen. Betrouwbare en vriendelijke garage. Je weet wie er aan werkt en je wordt betrokken in het werkproces.

Onderhoudsbeurt op 6 februari 2020

Kuijer over JAMES De Groot

9 Fantastisch

Nette prijs kwaliteit verhouding. Krijgen wanneer nodig meteen een leenauto mee. Vriendelijk, betrouwbaar en klantvriendelijkheid staat voorop bij James de groot Geesteren. Worden altijd netjes over alles op de hoogte gehouden. Al met al dik tevreden!!

Reparatie op 3 februari 2020

Lidwien Gijse over JAMES De Groot

10 Fantastisch

Netjes gewerkt, goede info voor de volgende onderhoudsbeurt gekregen. Aardige jongens, lekkere koffie. Zeer tevreden en kom zeker weer terug.

Onderhoudsbeurt op 25 januari 2020

Sander Alberink over JAMES De Groot

9 Fantastisch

Zeer prettige autogarage. Een aanrader in de omgeving. De auto wordt opgehaald en teruggebracht door de eigenaar, daarnaast heeft de monteur (Ruud) keurig omschreven wat er gebeurd is. Na afloop netjes de auto gewassen en stof gezogen weer terug ontvangen!

Onderhoudsbeurt op 22 januari 2020