100% fabrieksgarantie bij JAMES

100% fabrieksgarantie bij JAMES

Garantie blijft bij JAMES Autoservice De Groot. De fabrieksgarantie op jouw auto blijft onverminderd geldig als je onderhoud laat uitvoeren door JAMES De Groot. Waar je vroeger alleen bij de dealer terecht kon, blijft de fabrieksgarantie van jouw auto sinds een aantal jaren ook bij merkonafhankelijke onderhoudsbedrijven van kracht. Onze onderhoudsspecialisten beschikken sinds de invoering van de Wet Monti en de BER2013-wetgeving over dezelfde technische informatie als de merkdealer. Doorvoering van die wet zorgde ervoor dat de fabrieksgarantie bij JAMES De Groot gewoon geldig blijft. Zo is de garantie op jouw auto volledig gewaarborgd.

Gegarandeerde kwaliteit

Europese wetgeving (BER) garandeert dat universele onderhoudsspecialisten beschikken over dezelfde technische informatie van jouw auto als de merkdealer. Zo ben je vrij te kiezen voor JAMES Autoservice De Groot, zonder daarbij een risico te lopen met jouw fabrieksgarantie. Onderhoud en reparatie vindt bij JAMES De Groot altijd plaats volgens de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en worden verricht door onze hooggekwalificeerde onderhoudsspecialisten. Zo ben je bij JAMES De Groot verzekerd van dezelfde kwaliteit en garantie als bij de merkdealer. 

Prijs-kwaliteit verhouding

Kwaliteit, veiligheid en merkonafhankelijkheid spelen een belangrijke rol bij de keuze voor een garagebedrijf. Daarbij is een juiste prijs-kwaliteit verhouding vaak doorslaggevend. JAMES De Groot biedt onderhoud en service tegen scherpe prijzen, terwijl je bij de merkdealer vaak de hoofdprijs betaald. De keuze is aan jou.